Som förr i tiden

Söndagens DN* kändes som ett eko från forna tider. På den tiden då samhällsdebatten andades vilja och ansvar och framtidstro. Gemensam framtidstro alltså. Sedan kom ju kupperna en efter en (Timbro t ex - knappast någon gräsrotsprodukt) och framtidstro var endast för dem som satsade i aktier och tänkte på sig själv.

Söndagstidningen vågade sig på att blanda allvar med personliga reflexioner. Ska vi ha ett beboeligt jordklot också för kommande generationer krävs det en del. En hel del.

Kanske är det det som är liberalisternas största missförstånd (motsvarande Sovjet-unionens tro att kommunism är något som planeras fram av diktatorer med terrormakt) att världen är oändlig och att naturen tål vad som helst.

Satsa på dig själv och skit i de andra ligger komiskt nära att kissa i sängen. Varmt och gott till att börja med.

Älskade jordklot!

---

*Fast när nu Lillhulda försöker lägga in länkar till alla artiklarna om hur man ska göra för att bromsa in och ändra kurs så finns de inte tillgängliga på nätet - i alla fall väldigt svårtillgängliga - i alla fall för Lillhulda. Och det är inte första gången som det Lillhulda vill länka för i just DN inte görs tillgängligt i nätversionen. Konspiration??? Är det marknadsliberalisterna som ingripit igen?


Kommentarer
Postat av: Emma

ha en mysig kväll! =)

2007-12-02 @ 16:58:33
URL: http://thabojan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0