Nätfiske med problem

Istället för att tillbringa alltför lång tid med att leta efter länken till det DN-inlägg - Den vite konsumentens börda - som inspirerat henne till att skriva testar nu Lillhulda innan hon börjar skriva och kan (utan förvåning) konstatera att artikeln av Alf Hornborg i dagen DNs kulturdel sidorna 4 och 5 naturligtvis inte är tillgänglig över nätet.

???

Eftersom Lillhulda är ett kvinnligt troll har hon länge trott att det är hon som är dålig på att hitta. Hon vill inte utesluta det nu heller och hoppas egentligen att det är så. Alternativteorier är att just sådana som skriver sådana inlägg/artiklar som Lillhulda gillar - just sådana är uselt bevandrade i den nya tidens teknik och får helt enkelt inte ut det de skriver på nätet.

???

Ett tredje alternativ skulle ju vara då att de artiklarna medvetet hålls tillbaka? Av nyliberala skäl typ. Fri debatt är naturligtvis utopiskt i en tidning så stor som DN - för hur skulle den kunna få plats. Att debattsidan alltid hållt en restriktiv linje där rätt debatt och lämpliga åsiktshaverister fått visa upp sig - det är väl allmänt känt - men skulle detta också nå till nätet?

Artikeln kommer nog det tror allt Lillhulda - bara inte med en gång. Läs den då så behöver inte sådana här skogstroll i stadsexil tugga om allt.

Idé och kritik s 4-5 DN 28/1 2008. Den vite konsumentens börda.

I Stockholm var det minusgrader i morse!!!

Mitt i vintern tänk.


Nu finns länken här ((29/1) DS

Kommentarer
Postat av: jan johansson

"Den vite mannens börda2 finns på:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2502&a=737317

2008-01-29 @ 00:35:05
Postat av: Lillhulda

Tack Jan - nu har jag lagt in länken ovan också!

2008-01-29 @ 22:38:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0