Tillbaka

Lillhulda har haft semester. Inte helt självvald men så här i efterskott en välkommen period. Ja alltså först så var det detta med att Blogg.se uppdaterade sig och det tog ett tag innan allt kom i ordning. Och när det väl blivit det, så hade tillvaron fyllts av så mycket annat spännande att bloggosfären fick vänta.

Nu gjorde ju inte det så mycket då Lillhuldas senaste inlägg (dvs det förra - se nedan) bara blev allt aktuellare ju längre finanskris och börsras fortskred.

Så stoppet såg närmast ut som en tanke.

Nu får det bli en liten mjukstart. Först det oundvikliga... det där man bara inte kan låta bli att säga..

VAD VAR DET JAG SA!!!!

Nu är det sagt.

En annan nästa lika oundviklig kommentar är att notera hur tidningarna och journalisterna fortsätter att fråga samma "ekonomi-experter" som tidigare - de som då inte kunnat förutspå vad som var på väg - eftersom det inte stämde med deras utbildning och ideologi att ens föreställa sig att något sådant här var möjligt. Nu får de istället som experter svara på vad man ska göra nu. Och varje dag säger förstås alla som sitter i denna smet och vars lön är beroende av att de säger "rätt" - inte sant - att lugna er bara det är inte så farligt.

VAD ANNAT SKULLE DE KUNNA SÄGA???

En hel generation nyliberala nationalekonomer kan ju inte bara ha fått fel utbildning.

Men varför är så många journalister så flata? Är de egentligen förklädda sportjournalister?
Som valt att se världen som en jättelik spelhåla? Eller är de bara helt vettskrämda?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0